Uslovi Korišćenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate pravila i uslove korišćenja sajta mojmajstor.net Pristupanjem i korišćenjem ove veb stranice prihvatate odredbe i uslove opisane u ovom dokumentu. Ako se ne slažete sa ovim uslovima, nemojte koristiti veb lokaciju. Zabranjeno je korišćenje ove veb stranice i bilo kog njenog dela u nezakonite svrhe.

Internet stranica mojmajstor.net zadržava pravo izmjene pravila i uslova korištenja bez prethodne najave.

Politika privatnosti

Mojmajstor.net se zalaže za očuvanje vaše privatnosti. Veb lokacija neće distribuirati ili prodavati privatne informacije trećim licima, osim uz dozvolu korisnika.

Sajt može, u skladu sa zakonom, da prikuplja neke podatke o svojim korisnicima tokom korišćenja sajta. Ovi podaci se mogu koristiti za poboljšanje i prilagođavanje veb stranice i njenog sadržaja.

Mojmajstor.net neće prodavati niti distribuirati prikupljene lične podatke, kao što su e-mail adresa, ime i prezime, bez dozvole korisnika. mojmajstor.net zadržava pravo da koristi ove podatke u slučaju ozbiljnog kršenja pravila sajta i nezakonitog korišćenja od strane korisnika.

Vlasnička i autorska prava

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje veb stranice, sve dok ne krše pravila korišćenja. Sajt se sastoji od sopstvenog sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnog sadržaja i linkova ka spoljnim sajtovima. Sve sadržaje posjetitelji koriste na vlastitu odgovornost, mojmajstor.net ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem stranice.

Sajt mojmajstor.net polaže autorska prava na sav sadržaj na stranici. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava. Ako smatrate da je vašmajstor.hr prekršio vaša autorska prava, obavijestite nas, a sporni sadržaj će biti uklonjen nakon verifikacije.

Kako Mojmajstor.net funkcioniše

Internet stranica mojmajstor povezuje provjerene majstore sa onima koji naručuju zanatlijske usluge. Cena se dogovara između majstora i naručioca majstorskih usluga. Sajt mojmajstor.net ima poslovni odnos isključivo sa zanatlijama, naručilac majstorskih usluga ima poslovni odnos isključivo sa odabranim zanatlijem.

Obveze i odgovornosti majstora

Majstor je dužna da posao obavi profesionalno i da naplati naknadu za obavljeni posao. mojmajstor.net nema nikakvu odgovornost prema naručiocima majstorskih radova. Mojmajstor.net nema nikakvu odgovornost prema gospodarima. Majstori su dužni platiti novčanu naknadu mojmajstor.net po završetku radova.

Rješavanje problema

U slučaju spora između naručioca majstorskih usluga i zanatlije, naručilac majstorskih usluga može naplatiti samo majstoru. Ako bude potrebno, mojmajstor.net će pokušati pomoći u rješavanju problema između dvije strane.