Moler

Molersko fasaderske usluge u vašem gradu i okolini. Obuhvatamo sve manje i veće radove i sa punom profesionalnošću pristupamo vašem zahtevu.

 

Recenzije

Moj Majstor
5.0
Based on 35 reviews
powered by Google
Vesna MaricVesna Maric
11:27 22 Jun 23
Изузетно професионално. Брзо, ефикасно, поштујте договоре око цене и времена. За сваку препоруку
Borislav SpasojevicBorislav Spasojevic
10:11 06 Jun 23
Све похвале за сарадњу са овим мајсторима. Комуникација је била одлична, посвећеност да се посао заврши на највишем нивоу. Свакако ћемо их поново позвати ако се укаже потреба.Препорука.
Miloš LukačMiloš Lukač
17:30 21 May 23
Веома смо задовољни услугом препорученог мајстора. Посао обављам професионално и за кратко време. Свака препорука!
Aleksandar BekerAleksandar Beker
13:11 01 Mar 23
Препорука, одлично обављен посао.Прихватљива цена.
Aleksandar JovicAleksandar Jovic
13:09 01 Mar 23
Коректан однос, прихватљива ценаОдлична услуга
js_loader

Šta sve radimo?

Krečenje zidnih površina

Ako želite da osvežite boju i izgled svojih zidova, naši majstori partneri su tu da izvrše krečenje. Bez obzira da li želite promeniti boju ili jednostavno obnoviti trenutnu boju, možete se osloniti na njihovu stručnost kako bi postigli ravnomerno prekrivanje i glatku završnu obradu.

Gletovanje

Da biste postigli ravne i glatke zidove, gletovanje je ključni korak. Naši majstori partneri će pažljivo pripremiti površine, ukloniti neravnine i izravnati zidove kako bi se postigao savršen završni izgled. Bez obzira da li su u pitanju manje popravke ili kompletno gletovanje prostora, možete se osloniti na njihovu veštinu i preciznost.

Dekoracije raznim poznatim tehnikama

Želite li dodati poseban pečat svom prostoru? Naši majstori partneri su stručnjaci za razne dekorativne tehnike koje će uneti dodir elegancije i originalnosti u vaš dom. Bez obzira da li želite efekt mermera, šablone, venecijanske završne obrade ili druge poznate tehnike, možete se osloniti na nas da pružimo izuzetne rezultate.

Postavljanje tapeta

Tapete su odličan način da dodate teksturu, boje i uzorke u svoj prostor. Naši majstori partneri će stručno postaviti tapete kako bi postigli glatku i ravnomernu površinu bez vidljivih spojeva ili nabora. Bilo da želite postaviti tapete u celoj sobi ili samo na određenim zidovima, možete se osloniti na nas da pružimo profesionalnu uslugu.

Farbanje fasade

Naši majstori partneri za farbanje fasade pružaju vrhunsku uslugu koja donosi novi sjaj i estetsku privlačnost vašoj zgradi. Sa pažljivom pripremom površine i korišćenjem visokokvalitetnih premaza boje, obezbeđujemo dugotrajnu zaštitu od vremenskih uslova i postižemo prelepu fasadu koja izdržava test vremena.

Adaptacije prostora

Ako želite da transformišete svoj prostor, naši majstori partneri za adaptacije su tu da vam pomognu. Bez obzira da li želite renovirati kuhinju, kupatilo, dnevnu sobu ili bilo koji drugi deo vašeg doma, možete se osloniti na njihovu stručnost i iskustvo. Oni će vam pružiti kvalitetne savete, izvršiti sve potrebne radove i obezbediti da vaš prostor izgleda prelep i funkcionalan.

Saniranje zidnih površina

Ako su vaše zidne površine oštećene, naši majstori partneri će ih sanirati. Bilo da su u pitanju pukotine, rupice ili oštećenja od vlage, oni će izvršiti popravke i pripremiti površine za dalje premazivanje kako bi vaši zidovi izgledali besprekorno.

ZAŠTO IZABRATI BAŠ NAS

MOJ MAJSTOR je tim sačinjen od vrhunskih majstora spremni za svaki izazov u cilju vašeg zadovoljstva. Drugim rečima, možete biti potpuno sigurni da će posao koji rade za vas biti vrhunski.

Bilo da se radi o vašem domu ili radnom mestu, dovoljan je samo jedan poziv i vaš će problem biti rešen.

slider-1

I imajte na umu da ne postoji takva stvar kao što je “posao prevelki ili premali”

ako vam treba majstor U Novom Sadu MI SMO TU ZA VAS!

Pozivite nas odmah ili nam pošaljite poruku

Dolazimo u rekordnom roku, jednostavna rezervacija, besplatno savetovanje, nema skrivenih i dodatnih troškova

Pošaljite nam poruku odmah