Kućni majstor

Imate hitan problem?

Svesni smo da problemi ne poznaju radno vreme.
Zato smo dostupni 24/7 da bismo vam pružili hitnu pomoć.
 
Bez obzira da li je to noću, vikendom ili tokom praznika, naš tim je tu za vas.
Samo nas pozovite i mi ćemo brzo stići na vašu adresu, spremni da rešimo problem i vratimo vam normalnost u život.

Recenzije

Moj Majstor
5.0
Based on 35 reviews
powered by Google
Vesna MaricVesna Maric
11:27 22 Jun 23
Изузетно професионално. Брзо, ефикасно, поштујте договоре око цене и времена. За сваку препоруку
Borislav SpasojevicBorislav Spasojevic
10:11 06 Jun 23
Све похвале за сарадњу са овим мајсторима. Комуникација је била одлична, посвећеност да се посао заврши на највишем нивоу. Свакако ћемо их поново позвати ако се укаже потреба.Препорука.
Miloš LukačMiloš Lukač
17:30 21 May 23
Веома смо задовољни услугом препорученог мајстора. Посао обављам професионално и за кратко време. Свака препорука!
Aleksandar BekerAleksandar Beker
13:11 01 Mar 23
Препорука, одлично обављен посао.Прихватљива цена.
Aleksandar JovicAleksandar Jovic
13:09 01 Mar 23
Коректан однос, прихватљива ценаОдлична услуга
js_loader

Šta sve radimo?

Montaža polica

Ako vam je potrebna dodatna odlagališna prostorija u vašem domu, naši majstori partneri će vam pomoći u montaži polica. Bez obzira da li su u pitanju police za knjige, police u kupatilu ili bilo koje druge vrste polica, možete računati na nas da obezbedimo stabilnu i sigurnu montažu.

Montaža TV nosača

Želite da montirate televizor na zid kako biste dobili više prostora ili bolji ugao gledanja? Naši majstori partneri će izvršiti montažu TV nosača sa pažnjom i tačnošću. Bez obzira na veličinu ili težinu televizora, možete se osloniti na nas da obezbedimo sigurnu montažu i pravilno povežemo sve potrebne kablove.

Postavljanje garnišni

Ako želite da obogatite izgled vaših prozora i zavesa, naši majstori partneri će vam pomoći u postavljanju garnišni. Bez obzira na vrstu garnišni, od klasičnih do kreativnih dizajna, možete se osloniti na nas da obezbedimo pravilnu montažu i ravnotežu.

Montaža prozora i vrata

Ako vam je potrebna zamena ili montaža novih prozora i vrata, naši majstori partneri će obaviti tu zadatak sa stručnošću i preciznošću. Bilo da su u pitanju drveni, PVC ili aluminijumski prozori i vrata, možete se osloniti na nas da pružimo kvalitetnu uslugu montaže koja će obezbediti sigurnost i energetsku efikasnost.

Postavljanje ogledala

Želite da dodate stil i funkcionalnost svom prostoru postavljanjem ogledala? Naši majstori partneri će se pobrinuti da ogledalo bude pravilno postavljeno i sigurno na zidu. Bez obzira na veličinu ili oblik ogledala, možete se osloniti na nas da pružimo preciznu montažu.

Postavljanje slika

Ako želite da ulepšate zidove svog doma ili kancelarije postavljanjem slika, naši majstori partneri će vam pomoći da postignete željeni izgled. Bez obzira na broj i veličinu slika, možete se osloniti na njih da pruže preciznu montažu i ravnotežu slika kako bi prostor dobio estetski privlačan izgled.

    Hitne intervencije

Neki problemi zahtevaju trenutnu pažnju i brzu reakciju. Naši majstori partneri su dostupni za hitne intervencije u vašem domu. Bilo da se suočavate sa curenjem vode, kvarom na električnim instalacijama ili bilo kojim drugim hitnim problemom, možete nas kontaktirati 24/7 i mi ćemo pružiti brzu i efikasnu uslugu kako bismo rešili vaš problem.

ZAŠTO IZABRATI BAŠ NAS

MOJ MAJSTOR je tim sačinjen od vrhunskih majstora spremni za svaki izazov u cilju vašeg zadovoljstva. Drugim rečima, možete biti potpuno sigurni da će posao koji rade za vas biti vrhunski.

Bilo da se radi o vašem domu ili radnom mestu, dovoljan je samo jedan poziv i vaš će problem biti rešen.

slider-1

I imajte na umu da ne postoji takva stvar kao što je “posao prevelki ili premali”

ako vam treba majstor U Novom Sadu MI SMO TU ZA VAS!

Pozivite nas odmah ili nam pošaljite poruku

Dolazimo u rekordnom roku, jednostavna rezervacija, besplatno savetovanje, nema skrivenih i dodatnih troškova

Pošaljite nam poruku odmah