Kućni majstor

BESPLATAN DOLAZAK

BESPLATNA PROCENA

BESPLATNI SAVETI

Kućni majstor Novi Sad – Profesionalne usluge održavanja i popravka Vašeg doma. Kontaktirajte nas već danas kako bismo vam pružili usluge kućnog majstora u Novom Sadu

Šta Vam je potrebno?
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vaše mišljenje
o našim uslugama

Moj Majstor
4.9
Based on 79 reviews
powered by Google
Aleksandra PantelinAleksandra Pantelin
19:43 30 Jan 24
Момци су професионални и брзи. Све препоруке!
Davor SekeDavor Seke
10:03 29 Jan 24
Све похвале за мајсторе, професионалност на завидном нивоу👏
Desanko KaticDesanko Katic
11:03 26 Jan 24
Брзо и тачно, препоручује се.
Veroljub AleksicVeroljub Aleksic
06:41 25 Jan 24
Одлично ради.
marko manojlovicmarko manojlovic
06:41 25 Jan 24
Одличан посао.Цена коректна,мајстор одличан.
Vyacheslav MVyacheslav M
16:48 24 Jan 24
лоша услуга и непристојно особље
Sanja VeljanovicSanja Veljanovic
13:06 13 Jan 24
Професионални и посвећени мајстори који су одрадили фантастичан посао. Помогли су ми да се одлучим за боје и украсе, што су одлично урадили, били су изузетно уредни и тачни. Препоручио бих их свима који траже поуздане сликаре.
Dado PolumentaDado Polumenta
23:44 14 Dec 23
Не контактирају ме да завршим оно што су започели, штета. Били су ту за све. Лепо сам их звао да дођу и заврше, чекам месец дана да дођу и поправе један зид!
Aleksandar BekerAleksandar Beker
13:11 01 Mar 23
Препорука, одлично обављен посао.Прихватљива цена.
Aleksandar JovicAleksandar Jovic
13:09 01 Mar 23
Коректан однос, прихватљива ценаОдлична услуга
js_loader

Kućni majstor​

Kada odaberete usluge kućnog majstora, možete očekivati profesionalan pristup i visok nivo stručnosti. Pokrivamo širok spektar poslova uključujući popravke, zamene, instalacije i još mnogo toga. Bilo da su vam potrebne električne popravke, zamena slavina, police ili bilo koji drugi kućni zadatak, tu smo da Vam pomognemo.

Usluge kućnog majstor​a

Male popravke

Manje popravke mogu biti iritantne i oduzimati dragoceno vreme. Zato je važno imati pouzdane partnere koji će vam pružiti profesionalnu uslugu i brzo rešiti problem. Naši partneri su obučeni za razne male popravke i poseduju znanje i veštine potrebne za efikasno rešavanje problema u vašem domu.

Ugradnja prozora i vrata

Naši provereni partneri imaju iskustvo u radu sa različitim vrstama materijala i dizajna za prozore i vrata, uključujući drvo, aluminijum, PVC i druge.

Montaža ogledala

Ugradnja ogledala zahteva preciznost i pažnju kako bi se obezbedila pravilna ugradnja i estetski izgled. Naši pouzdani partneri imaju iskustvo u ugradnji ogledala različitih veličina i oblika, uramljenih ili bez okvira, kako bi zadovoljili vaše specifične potrebe.

Zamena i popravak

Kontaktirajte nas danas da vam pomognemo da zamenite i popravite osigurače i obezbedite bezbednost vašeg električnog sistema. Vaši električari za zamenu i popravku osigurača spremni su da pruže profesionalnu uslugu koja će vam pružiti bezbrižnost i pouzdanost u radu vašeg sistema

Popravka postojećih instalacija

Naši pouzdani partneri pružaju usluge popravke postojećih instalacija kako bi vam omogućili da vaši električni i vodovodni sistemi neometano rade. Njihov tim stručnjaka ima znanje i iskustvo u rešavanju različitih električnih i vodovodnih problema. Bilo da se radi o kvaru na provodnicima, prekidačima, sifonu, slavini, utičnicama ili drugim komponentama, oni su tu da pruže pouzdano rešenje.

Montaža i demontaža nameštaja

Montaža i demontaža nameštaja zahteva stručnost i preciznost kako bi se izbegla oštećenja i obezbedilo pravilno postavljanje. Naši provereni partneri su obučeni i iskusni u rukovanju različitim vrstama nameštaja, uključujući komade od drveta, metala, plastike i drugih materijala. nameštaj zahteva stručnost i preciznost kako bi se izbegla oštećenja i obezbedilo pravilno postavljanje.

Zašto izabrati baš nas?

MOJ MAJSTOR je tim sačinjen od vrhunskih majstora spremni za svaki izazov u cilju vašeg zadovoljstva. Drugim rečima, možete biti potpuno sigurni da će posao koji rade za vas biti vrhunski. Bilo da se radi o vašem domu ili radnom mestu, dovoljan je samo jedan poziv i vaš će problem biti rešen. I imajte na umu da ne postoji takva stvar kao što je “posao prevelki ili premali” ako vam treba majstor U Novom Sadu MI SMO TU ZA VAS!

Ono što usluge mojmajstor.net cini izborom broj 1 od mnogih je naš jedinstveni, sveobuhvatni pristup. Smatramo da je naša obaveza da zadatke koje nam zadate izvršimo najbolje sto je moguće kako biste bili savršeno zadovoljni obavjlenim poslom. Medjutim optimizovali smo ceo proces tako da vam moze biti što zgodniji. Dakle nudimo vam.

Nazovite nas

Vaša Sigurnost je u Našim Rukama