Električar

               BESPLATAN DOLAZAK 

               BESPLATNA PROCENA

               BESPLATNI SAVETI

Električar – Stručnost i pouzdanost na jednom mestu. Sa stručnošću i iskustvom, tu smo da vam pružimo vrhunsku električnu uslugu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Šta Vam je potrebno?
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vaše mišljenje
o našim uslugama

Moj Majstor
4.9
Based on 79 reviews
powered by Google
Aleksandra PantelinAleksandra Pantelin
19:43 30 Jan 24
Момци су професионални и брзи. Све препоруке!
Davor SekeDavor Seke
10:03 29 Jan 24
Све похвале за мајсторе, професионалност на завидном нивоу👏
Desanko KaticDesanko Katic
11:03 26 Jan 24
Брзо и тачно, препоручује се.
Veroljub AleksicVeroljub Aleksic
06:41 25 Jan 24
Одлично ради.
marko manojlovicmarko manojlovic
06:41 25 Jan 24
Одличан посао.Цена коректна,мајстор одличан.
Vyacheslav MVyacheslav M
16:48 24 Jan 24
лоша услуга и непристојно особље
Sanja VeljanovicSanja Veljanovic
13:06 13 Jan 24
Професионални и посвећени мајстори који су одрадили фантастичан посао. Помогли су ми да се одлучим за боје и украсе, што су одлично урадили, били су изузетно уредни и тачни. Препоручио бих их свима који траже поуздане сликаре.
Dado PolumentaDado Polumenta
23:44 14 Dec 23
Не контактирају ме да завршим оно што су започели, штета. Били су ту за све. Лепо сам их звао да дођу и заврше, чекам месец дана да дођу и поправе један зид!
Aleksandar BekerAleksandar Beker
13:11 01 Mar 23
Препорука, одлично обављен посао.Прихватљива цена.
Aleksandar JovicAleksandar Jovic
13:09 01 Mar 23
Коректан однос, прихватљива ценаОдлична услуга
js_loader

Majstor
Električar​

Bilo da vam je potrebna promena utičnice, osvetljenja, kompletna instalacija ili hitna intervencija, mi smo tu da vam pomognemo. Neka vaša elektroinstalacija bude u sigurnim rukama uz našu uslugu pouzdanog električara u Novom Sadu. Uz bogato iskustvo i stručnost, tim stručnjaka je tu da vam pruži efikasna rešenja za sve vaše električne potrebe. Bilo da vam je potrebna instalacija, popravka ili održavanje električnih sistema, možete se osloniti na nas da vam pružimo uslugu visokog kvaliteta.

Usluge električar​a

Zamena grla i sijalica

Kada je u pitanju zamena utičnica i rasvetnih tela, naši stručnjaci će pažljivo ukloniti staru utičnicu ili plafonsko svetlo i profesionalno postaviti novu, obezbeđujući ispravan i siguran priključak.

Hitna intervencija

Uključuje brzu dijagnostiku problema, efikasno otklanjanje kvarova i uspostavljanje normalnog funkcionisanja elektroenergetskog sistema. Bezbednost je naš prioritet broj jedan, tako da ćemo preduzeti sve neophodne mere da vaša električna instalacija bude bezbedna za korišćenje. Tim je dostupan 24/7 i spreman je da odgovori na vaše pozive u najkraćem mogućem roku.

Električne instalacije

Naša usluga "Elektroinstalacija" Vam pruža profesionalno izvođenje i renoviranje električnih instalacija u Vašem domu, poslovnom ili industrijskom objektu. Kontaktirajte nas danas da vam pomognemo oko vaše električne instalacije. Zamena i popravka osigurača Kontaktirajte nas danas da vam pomognemo da zamenite i popravite osigurače i obezbedite bezbednost vašeg električnog sistema. Vaši električari za zamenu i popravku osigurača spremni su da pruže profesionalnu uslugu koja će vam pružiti bezbrižnost i pouzdanost u radu vašeg sistema

Zamjena i popravak osigurača

Kontaktirajte nas već danas kako bismo vam pomogli zameniti i popraviti osigurače i osigurali sigurnost vašeg električnog sastava. Vaši električari za zamenu i popravak osigurača spremni su pružiti profesionalnu uslugu koja će vam pružiti bezbrižnost i pouzdanost u radu

Popravka postojećih instalacija

Naši pouzdani partneri pružaju usluge popravke postojećih instalacija kako bi vam omogućili da vaši električni sistemi neometano rade. Njihov tim stručnjaka ima znanje i iskustvo u rešavanju različitih električnih problema. Bilo da se radi o kvaru na provodnicima, prekidačima, utičnicama ili drugim komponentama, oni su tu da pruže pouzdano rešenje.

Povezivanje električnih uređaja

Naša usluga povezivanja električnih uređaja vam omogućava da profesionalno i bezbedno povežete svoje električne uređaje na električni sistem. Bilo da želite da instalirate novi uređaj, kao što je rerna, mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša ili bilo koji drugi električni uređaj, mi smo tu da vam pomognemo.

Zašto izabrati baš nas?

MOJ MAJSTOR je tim sačinjen od vrhunskih majstora spremni za svaki izazov u cilju vašeg zadovoljstva. Drugim rečima, možete biti potpuno sigurni da će posao koji rade za vas biti vrhunski. Bilo da se radi o vašem domu ili radnom mestu, dovoljan je samo jedan poziv i vaš će problem biti rešen. I imajte na umu da ne postoji takva stvar kao što je “posao prevelki ili premali” ako vam treba majstor U Novom Sadu MI SMO TU ZA VAS!

Ono što usluge mojmajstor.net cini izborom broj 1 od mnogih je naš jedinstveni, sveobuhvatni pristup. Smatramo da je naša obaveza da zadatke koje nam zadate izvršimo najbolje sto je moguće kako biste bili savršeno zadovoljni obavjlenim poslom. Medjutim optimizovali smo ceo proces tako da vam moze biti što zgodniji. Dakle nudimo vam.

Nazovite nas

Vaša Sigurnost je u Našim Rukama